Az üveg BIBS cumisüvegek számtalan előnnyel rendelkeznek!
Ebben a bejegyzésben összeszedtünk a legfontosabbakat.

  1. Boroszilikát üveg
    A cumisüveg üveg része boroszilikát üvegből készül, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és tartós. A cumisüveg tartja a színét, nem szívja be a szagokat és jól viseli a hőingadozást. Forrásban lévő vízben, mikrohullámú sütőben melegíthető, mosogatógépben tisztítható. Továbbá nem bocsát ki káros anyagokat a használat során. Az üveg ellenáll a vegyszereknek. BPA-, PVC- és ftalátmentes.

  2. Élelmiszerbiztos anyag
    A BIBS cumisüvegszett minden tartozéka 100% élelmiszerbiztos anyagból készül.

  3. Egyszerű tisztítás
    Az üveg strapabíró anyagának köszönhetően ellenáll karcolásnak, horzsolásnak. Könnyen tisztítható, fertőtleníthető akár mosogatógépben is. FONTOS! A natúrkaucsuk cumifejet tilos mosogatógépben tisztítani! A természetes anyagból készült cumifejet a BIBS cumikhoz hasonlóan leforrázással kell fertőtleníteni!

  4. Időtálló
    A boroszilikát üveg alakja, színe nem változik a használat során megfelelő tisztítás mellett.

  5. Natúrkaucsuk cumifej
    A cumifej természetes natúrkaucsukból készül.
    A natúrkaucsuk egy természetes anyag, ami a hevea (más néven gumifa) ragacsos, tejszerű nedvéből készül. A fanedv felelős a cumifejek árnyalatáért. Rendkívül puha, hajlékony és strapabíró anyag, ami a kisbabák számára tökéletesen hasonlít az édesanya mellére. A természetes natúrkaucsuk az erős UV-sugárzás, hő hatására, valamint az idő múltával elhasználódik. Az anyag rugalmasságának köszönhetően a cumifej változik, a használat intenzitásától függően megnyúlhat, megdagadhat, elszíneződhet. A natúrkaucsuk cumikat csak a BIBS által ajánlott lépések követésével szabad fertőtleníteni, és ajánlott 4-6 hetente cserélni biztonsági és higiéniai okokból. Mivel a natúrkaucsuk természetes anyag, a cumifejek színe és átlátszósága eltérhet.

  6. Az édesanya mellét idéző cumifej
    A cumifej, akár a BIBS Colour cseresznyeformájú cumifeje az édesanya mellét idézi. Kialakítása támogatja a természetes szopóreflexet: elősegíti a nyelv megfelelő elhelyezkedését és a szopizási technika kialakulását. Ennek köszönhetően nem okoz cumizavart.

  7. Antikólika szelep
    A cumifej antikólika szeleppel van ellátva, csökkenti az etetés közben lenyelt levegő mennyiségét, hozzájárul az egyenletes folyadékáramláshoz.

  8. Eltérő áramlás
    A cumisüveg cumifejei lassú vagy közepes áramlásúak.

  9. Egyedi tölcsér
    A cumisüvegszett részét képezi a tölcsér, ami megkönnyíti a cumisüveg gyors és egyszerű feltöltését. A tölcsér összehajtható, így kevés helyet foglal.

  10. Kifolyásbiztos
    A cumisüvegszettben található egy kifolyásbiztos alkatrész, amit a cumifej és a cumiüsveget lezáró kupak közé lehet illeszteni. Ennek köszönhetően útközben sem ömlik ki az üvegben található folyadék a táskában/babakocsiban.

  11. Több szín
    A BIBS cumisüvegszett a BIBS bestseller színeiben elérhető.

  12. Két méret
    A cumisüveg két méretben elérhető: 110 ml és 225 ml. Könnyen kiválasztható a kisbaba igényeinek megfelelő méret.

  13. Minden szabványnak megfelel
    A BIBS cumisüvegek megfelelnek az EN14350 európai szabványnak.

 

Kattints ide, és fedezd fel a BIBS cumisüvegek mesés színeit!
BIBS cumisüveg - pippadu

 

2022 április 20 — Orsolya Lele
Keresőszavak: BIBS