@lifewithkean Kitti írásai a mindennapokról anyukaként

Mikor Orsi felhívott és elmondta, milyen tervei, ötletei vannak, madarat lehetett volna velem fogatni. 
Aztán vissza kérdeztem. "Biztos, hogy rám gondoltál?”

Tulajdonképpen ez az egész Instagram nálam egyfajta hobbi, ami a fotózás szeretetéből ered, na meg abból, hogy közben született egy "múzsa" is hozzá. Szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Van, hogy gondolatokat is megosztok róla, van, hogy semmi mondandóm, és hagyom, hogy a kép beszéljen helyettem. Felszínes szemlélő számára először furcsa lehetek, talán megosztó is. Én szeretem az újat, szeretem, ami más, imádom az őrült ötleteket.
Olyan embereknek ajánlom az oldalam, az írásaim, akik bevállalósak és szeretnek kitűnni kicsit a tömegből.

Határozottan ki merem jelenteni, hogy semmi nem változott, a szülés előtti és szülés utáni hozzáállásomat tekintve, semmilyen témában. Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy nincsenek túlzottan nagy elveim, inkább csak irányvonalak, vagy szimpatikus módszerek vannak a gyereknevelést illetően. Közös szetteket mindig is szerettem volna.
Mondhatnám, hogy maga az összeöltözés egy összetartozást jelképez számomra, bár nyilván ebből ő még semmit nem érzékel. De inkább a szettek beszerzése, „levadászása” ad örömet, mert legtöbbször a rajtunk látható ruhák, nem is egy boltból, sőt néha nem is egy éven belül kerültek megvásárlásra. Ezért szuper, hogy van a pippadu, ahol pár kattintás az egész.

Az öltözködésünkben és az otthonunkban is a natúr földszínek dominálnak,
ami a legújabb téli latte szettünkből is jól látszik :)

Divatos anya-fia szettek a Pippadunál!

A képen a latte turbán fejpánt és a latte beanie sapka látható.
2021 január 30 — Orsolya Lele
Keresőszavak: vélemények