BIBS cumikkal kapcsolatos kérdések

Miért a BIBS cumi?

A BIBS cumik dán dizájn alapján készült természetes cumik. A cumifej anyaga natúrkaucsuk, formája pedig az anya mellét imitálja, és támogatja a picik szopizási reflexét. Biztonságos és praktikus kialakítása miatt kórházak és védőnők ajánlják világszerte.

Milyen formájú a BIBS cumifej?

A klasszikus BIBS cumifej cseresznye formájú, a BIBS pillangó cumik lapos cumifejjel rendelkeznek.

Milyen méretben elérhetők a BIBS cumik?

A klasszikus BIBS cumik és a BIBS pillangó cumik is két méretben elérhetők.
A klasszikus BIBS cumik méretei: 0-6 hónap, 6-18 hónap. A BIBS pillangók méretei: 0-6 hónap, 6-36 hónap.

Milyen cumik elérhetők cumiszettekben?

Több lehetőséged is van. :) A klasszikus BIBS Colour cumik kettes és négyes szettben, a BIBS Supreme cumik kettes szettben elérhetők. Van egy különleges összeállításunk is, amiben egy klasszikus BIBS Colour és egy BIBS Supreme cumit találsz.

Hogyan lehet fertőtleníteni a BIBS cumit?

Első használat előtt a cumit fertőtleníteni kell: a cumit tedd egy kis edénybe, és öntsd le a közvetlenül előtte felforralt vízzel. Áztasd minimum 5 percen keresztül, majd hagyd kihűlni. A maradék vizet gyengéden nyomd ki a cumiból. Minden egyes használat előtt (lehetőleg naponta) meleg vízben alaposan öblítsd el, erre a higiénia miatt van szükség. Ne fertőtlenítsd mikrohullámú sütőben, ne tisztítsd tisztítószerrel vagy mosogatógépben, mert károsodhat. Higiéniai és biztonsági okokból a használat intenzitásától függően ugyanazt a cumit nem ajánlott 4-6 hétnél hosszabb ideig használni.

A BIBS cumit sterilizáló gépbe tehetem?

Semmiképp. A natúrkaucsuk fej érzékenysége miatt a BIBS cumikat csak a biztonsági leírásban megadott módon szabad fertőtleníteni, lásd fentebb.

Klasszikus BIBS Colour vagy BIBS Supreme? Melyik a jobb?

Ami a klasszikus és pillangó cumikat illeti, mindkettőnél a legfontosabb a cumifej anyaga: természetes, natúrkaucsuk, ami teljesen BPA-, PVC-, és ftalátmentes. Ami az alakját illeti, gyermekfüggő.

Azért hoztuk létre a BIBS Colour és Supreme cumiszettet, hogy ki tudjátok próbálni, melyik cumi válik be jobban nálatok. A laposabb BIBS Supreme cumifej és a szimmetrikus forma fogorvosok találmánya, állításuk szerint a laposabb cumifej kevésbé nyomja a fogakat. Ugyanakkor számos visszajelzés alapján a cseresznye cumifej nagysága is tökéletes, nem nyomja a fogakat. Ezért azt szoktuk javasolni, hogy a baba válassza ki, melyiket szereti jobban.

Van világítós BIBS cumi?

Igen, többféle színben és méretben is elérhetőek a BIBS éjszakai cumik a webáruházunkban. Különlegességük, hogy a fogórész halványan világít a sötétben, így könnyen megtalálhatjuk az ágy legeldugottabb zugában is. Legalább 10 másodpercig lámpa alá kell helyezni, ezáltal szentjánosbogarakhoz hasonlóan, fluoreszkálva világít.

Tudtok javasolni fogzásra cumit?

A BIBS Supreme cumikat kifejezetten a fogzás könnyítésére tervezték. A laposabb cumifej és a szimmetrikus forma fogorvosok találmánya, állításuk szerint a laposabb cumifej kevésbé nyomja a fogakat.

Rendeléssel kapcsolatos kérdések

Szállítotok külföldre is?

Igen, Európán belül több országba is. A szállítási díj országonként változik, amit a szállítási feltételekben részletezünk. 

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt, pedig biztosan leadtam a rendelésem. Mit tegyek?

Ha a visszaigazoló e-mailt a SPAM mappában sem találod, mindenképp írj nekünk az info@pippadu.hu e-mail címre. 24 órán belül válaszolunk minden e-mailre.

Rendeltem BIBS cumit, de szeretném nagyobbra cserélni. Mi a teendőm?

Sajnáljuk, de cumit higiéniai okokból nem tudunk cserélni. Köszönjük a megértést!

A kedvezményes kuponkódot hol tudom megadni?

Ha számítógépről vásárolsz, a kedvezmény kuponkód „helyét” a jobb oldalon találod, a termékek felsorolása alatt. Ha telefonról szeretnél tőlünk rendelni, légy kitartó, a kuponkódot az adatok megadása után tudod beírni.

A kollekciókkal kapcsolatos kérdések

Milyen anyagból készülnek a termékek?

A kézzel készült termékeink – mint turbán sapka, hajpánt és sapka – ÖKO-TEX minősítéssel ellátott textíliákból készülnek. Pontosabb információt az egyes termékek anyagáról a termékoldalakon találsz.

Hogyan mosható a turbánka, hajpánt és sapka?

Minden termékünket 30°-on ajánlott mosni, mosózsákban.