Magyarországi címre az Express One és a GLS csomagküldő szolgálattal szállítunk.

Express One és GLS szállítási díj: 1 790 Ft
GLS Csomagpont díj: 990 Ft

14 990 Ft feletti rendelésed INGYEN szállítjuk! 

Külföldi szállítás:

Szállító partnerünk az Express One Hungary Kft.
A szállítási díjak 2 kg-os csomagig:
4 500 Ft: Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Románia, Horvátország, Bulgária;
9 500 Ft: Csehország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Olaszország;
11 600 Ft: Franciaország, Spanyolország.

Külföldi szállítás esetén ingyenes szállítási opciót és utánvétes fizetési módot sajnos nem tudunk biztosítani. 

Szállítási díjaink külföldi szállítás esetén 2 kg-os súlyhatárig érvényesek. Ennél nagyobb súlyú csomagok külföldi szállításának feltételeiről előzetesen egyeztetünk a megrendelővel.

Egyéb célországba történő szállítási feltételekről kérjük, érdeklődj az ugyfelszolgalat@pippadu.hu címen.Megrendelésed webáruházunkban regisztráció nélkül is leadhatod.
Véglegesített megrendelésedről 1 órán belül e-mailen visszaigazolást küldünk.

Szállítási határidő: a rendelésed véglegesítésétől számított 3-5 munkanapon belül belföldi címre a megrendelt árut kiszállíttatjuk (külföldi címre történő szállítás esetén ez a határidő néhány nappal hosszabb lehet). Munkaszüneti napon leadott véglegesített rendelések az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. 

A házhoz szállítás gyors, pontos, kényelmes. Zökkenőmentes biztosításához arra van szükség, hogy a szállítási címet, e-mail címed és a mobiltelefonszámod pontosan add meg.

A csomag feladásáról a Szállító e-mailben értesít, hogy csomagod várhatóan a következő munkanapon kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot. A kiszállítás napjának reggelén a Szállítótól értesítést kapsz, mely tartalmazza a futár telefonszámát, az ügyfélszolgálat telefonszámát és az Express One, valamint a GLS esetében 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállításról kapott e-mailben módosítható a kiszállítás időpontja vagy címe a Szállító által megadott linken keresztül.

Amennyiben a Vásárló hibás szállítási címet adott meg, vagy a kiszállítás más, a Vásárlóra visszavezethető okból kifolyólag meghiúsul, úgy az esetlegesen felmerülő károkért kizárólag a Vásárlót terheli felelősség. Fenti okok miatti sikertelen kézbesítést követően a Szolgáltatóhoz visszaszállított áru változatlan tartalommal történő újrarendelése esetén 1 kiszállítás költsége abban az esetben is felszámításra és kiszámlázásra kerül, ha a vásárlás értéke eléri az ingyenes szállítás összeghatárát. Ebben az esetben a küldemény csak akkor kerül újból kiszállításra, ha a kiszámlázott szállítási díjat Vásárló átutalja a Szolgáltató számlájára. Amennyiben az utalás a számla kiállítását követő 3 munkanapon belül nem érkezik be Szolgáltató számlájára, úgy a Vásárló rendelése törlésre kerül, a vételárat Szolgáltató visszautalja Vásárló számlájára.
Sikertelen kézbesítést követően a Vásárló újabb rendeléseit csak előre utalással történő fizetés esetén tudjuk kiszolgálni.

A címzettek részére fenntartott szállítói vevőszolgálatok elérhetősége:
Express One vevőszolgálat: munkanapokon 7:00-20:00 óráig. Telefon: +36 1 8 777 400 (nem emelt díjas belföldi szám).
GLS ügyfélszolgálat: munkanapokon 7:00-20:00 óráig; Telefon: + 36 29 886 700; (nem emelt díjas belföldi szám)

Fizetési módok

SimplePay fizetés:
A SimplePay biztonságos online bankkártyás fizetési szolgáltatás.A SimplePay opciót választva, majd a bankkártya adatokat megadva jut el a vásárló a termék vagy szolgáltatás megszerzéséig.

PayPal™ fizetés – az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési mód
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet az ügyfelek hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számla adatokat megadnod ill. továbbítanod, hanem a PayPal felhasználói neved valamint a jelszavad megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.
Egyszerű, gyors és biztonságos.

Hogyan történik a PayPal fizetés?
Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretnéd kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetünk a PayPal oldalára, ahol két lehetőséged van:

  1. Ha már rendelkezel PayPal™ fiókkal, csak be kell lépned PayPal™ felhasználói neveddel (ez az e-mail címed) és a jelszavaddal, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynod azt.
  2. Ha még nem rendelkezel PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznod egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyád adatait kell megadnod! Amennyiben részletesebben is szeretnél olvasni arról, hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattints a www.paypal.com oldalra.

PayPal fiók létrehozásakor bankkártyád adatait nyugodtan megadhatod, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenleged nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.

Előre utalás
Az utalás határideje 3 munkanap.
Az utaláshoz szükséges adatok a külön e-mailben küldött számlán szerepelnek. Közleményben kötelező feltüntetni a számla- és a rendelés számát. Amennyiben a kért összeg nem érkezik be a számlán szereplő számlaszámra, a rendelés törlésre kerül. 

 

Szeretettel várunk Benneteket a pippadu.hu áruházunkban!