Egyszer volt, hol nem volt, egy verőfényes őszi napon családunk az élet nagy dolgairól beszélgetett. Anya, három lánya, és a lányos kicsapongásokat menedzselő Apa. Öt ember, akik a mindennapokban igen különböző területen dolgoznak, ám egy ötletre egyszerre dobbant nagyot a szívük.

2019-ben egy kis angyallal bővült a családunk. Filippával, a mi kis Filcsinkkel. 
Már születése előtt kerestük a szép ruhákat, egyedi babakiegészítőket, az igazán stílusos, szép darabokat. Beláttuk hamar: nem könnyű ilyeneket találni. És ekkor jött a „nagy ötlet”: mi lenne, ha mi magunk kínálnánk ilyet? Az ötletből aztán gyorsan „felnőtt” családi szívprojektünk, a pippadu.

Szívprojektünkben mindenki gyorsan megtalálta a hozzá testhezálló feladatot: elkezdtük a szervezést, a divatos és természetesen ÖKO-Tex minősítéssel rendelkező anyagok, a minőségi és mutatós babakiegészítők felkutatását. Szeretettel és nagy gondossággal állítottuk össze induló kínálatunkat.

Célunk, hogy egy nagy, boldog mosolyt csaljunk a Ti és gyermekeitek arcára csodás, divatos turbánkáinkkal, kézzel készített cumiláncainkkal és színpompás cumijainkkal. 

Szeretettel:
Márti, Orsi, Mártika, Zsófi, Józsi

Mi vagyunk a pippadu!