Az év első új márkájaként nagy örömmel és nem kis izgatottsággal hoztuk el a pippadu ”polcaira” az innovatív és stílusos Kid's Concept fajátékokat.

A Kid's Concept 2007-ben családi vállalkozásként alakult Svédországban. A márka alapítói egy olyan bútorokból, játékokból és belső lakberendezési tárgyakból álló kollekciót álmodtak meg, ami harmonikussá varázsol minden gyerekszobát. A kisgyermekes családok azonnal nagy lelkesedéssel fogadták. A márka sikere pedig azóta is töretlen, immár több mint 30 országban vannak jelen.

Kid's Concept fajátékok a pippadu polcain

Kid's Concept támogatja a gyerekek fejlődését

A Kid's Concept a születéstől egészen hat éves korig támogatja a gyermekek kognitív fejlődését és segíti képzelőerejük kibontakozását.
Mottójuk ”a gyermek legyen gyermek” a márka legfőbb küldetését közvetíti, miszerint minden egyes kollekció célja, hogy a gyermekek számára önfeledt, kreatív és biztonságos játékteret biztosítson.
Legyen szó akár képzeletbeli szerepjátékokról, mint a sátorépítés, fagylalt árusítás, tűzoltó autózás, vagy stílusos és pratikus bútorokról, a Kid's Concept a varázslatos gyermekkor igazi receptje.

Funkcionális és innovatív játék-, és bútorvilág

A Kid's Concept a játékokat és bútorokat a stílusuknak megfelelő kategóriákba rendezi, ezzel is segítve a szülőket a gyerekszoba harmonikus berendezésében. Eddig összesen hét különböző, de egyformán eredeti stílust álmodtak meg, ezekből hármat részletesebben bemutatunk.

Kid's Hub: a mindennapi élet miniatűrben
A Kid's Hub kollekciónál a főszerepben a család és a mindennapi történések állnak, melyek meghatározzák a gyermekek első éveit.
Legyen szó akár egy finom gyümölcs turmix készítésről, egy gyors bevásárlásról a sarki boltban, vagy egy orvoslátogatásról, a Kid's Concepttel a szerepjátékok sora végtelen.
A játékok által a gyerekek nemcsak mókázhatnak, de jó szokásokat is elsajátíthatnak, és megtanulhatnak magukról és másokról gondoskodni.
A kollekcióban a játékbolttól, mini konyhától, a szerszámos ládáig minden megtalálható.

Kid's Hub kollekció a Kid's Concept márkától - pippadu


Aiden: kis város nagy szívvel
Az Aiden-nel a Kid's Concept egy igazi városi kollekciót álmodott meg, ami mindenki szívébe azonnal belopja magát, aki szereti az autózást, építkezést, nyüzsgést, jövés-menést.
Mentők, tűzoltóautók, buszok és kisautók - ez a városka bizony sosem alszik.
Kiemelt szerepet kap a finommotorikus készségek és a képzelőerő fejlesztése, miközben a gyerekek utakat raknak össze, történeteket szőnnek és még az újrahasznosítás szabályaival is megismerkedhetnek.

Kid's Concept fa járművek - pippadu

Edvin: varázslatos erdőcske
Az Edvin kollekciónál a középpontban a játékos tanulás és az élővilág szeretete. A játékok egy varázslatos és fantáziával teli erdő kapuit nyitják meg a gyerekek előtt, ahol számos izgalmas állatkával ismerkedhetnek meg.
Stella, a sündisznó, Bo, a jávorszarvas, Eda, a nyúl, Bela és May, a medvék, és még sokan mások izgatottan várják, hogy a barátaitok lehessenek.
A kollekció olyan állatokat is felvonultat, melyek nemcsak aranyosak, de az ökoszisztémában is fontos szerepet játszanak, így a gyerekek már pici korban ismerkedhetnek az állatvilág szeretének és tiszteletének fontosságával.

A Kid's Concept további érdekessége, hogy a sok-sok mesés termék egyetlen fantasztikus dizájner, Lotta Hallenius, munkáját dicséri. Lottával februárban nekünk is volt szerencsénk találkozni, és egészen elvarázsolt minket magával ragadó személyisége. A designer minden apró részletre odafigyel a játékok és bútorok tervezésekor, egy-egy új ötlet megálmodásától számítva akár 18 hónapot is eltölthet a termék tökéletesítével, így a siker biztosan garantált.

 

A Kid's Concept és a környezettudatosság

A Kid's Concept osztozik a pippadu által is kiemelt fontossággal bíró környezettudatos elköteleződésben.
Ez megjelenik a beszerzésben, dizájnban, csomagolásban, valamint a Kids Concept csapatának mindennapi életében is. FSC-minősítéssel rendelkező fával dolgoznak, ez egy olyan nemzetközi tanusítvány, amit az Erdő Gondnoksági Tanács ad ki biztosítván, hogy a fa alapanyagok felelős erdőgazdálkozásból származnak. A játékokat és bútorokat rendkívül ellenállónak és unisexnek tervezték, így a gyerekek egymás között örökölhetik azokat, ez jó móka, hosszú távon kiméletes a pénztárcánkhoz és nem utolsó sorban csökkenti ökológiai lábnyomunkat.

A Kid's Concept fajátékok és bútorok már elérhetőek az oldalunkon, csak arra várnak, hogy felfedezd őket!

2023 március 14 — Orsolya Lele
Keresőszavak: Kid's Concept