A környezettudatosság nagyon fontos a családunk és így a pippadu számára is. A mindennapi döntéseinktől kezdve, hogy a kávézóba hordozható pohárkát vigyünk, a pippadu termékek elkészítéséig és csomagolásáig mindig elkísér minket.

Március hatodikán ünnepeljük az energiatakarékosság világnapját és ezalkalomból összegyűjtöttünk 3+1 tippet, hogyan takarékoskodhatunk az energiával a családban és tehetjük azt akár játékossá a gyerekekkel.

1. Oltsuk le a lámpát, hogy életre keljen a mese!
Legyen esti program a meselámpázás! Az alváshoz hangolódáshoz nincs is jobb, mint lekapcsolni a villanyokat és hagyni, hogy a meselámpák elröppítsenek minket egy varázslatos mesevilágba.

Mesevetítő lámpa a pippadu polcain

2. Pihentesd a porszívót, a közös takarítás jó móka!
Nálunk nagy sikere van az apró kezekbe tervezett seprűnek, felmosónak és lapátnak. A közös takarításnál pedig nincs is jobb móka. Ezek a takarító eszközök olyan praktikusak, hogy még az anyuka is hamar rászokik majd a használatukra!

Energiatakarékosság a mindennapokban - Kid's Concept - pippadu.hu

3. Irány a szabadba!
Bizony, jól olvasod. Hiszen, minél kevesebb időt töltünk otthon, annál kevesebb energiát is használunk. A kinti kalandokhoz pedig nincs is jobb, mint egy pihe-puha pippadu kiegészítő vagy közös szett a szezonnak megfelelően.

Irány a szabadba - pippadu


+1 tipp: Egy kis énidő, ha már mindenki alszik
Mert egy kis énidő és kényeztetés minden anyukának kijár. Ha mindenki lefeküdt, kapcsolj ki egy finom teával vagy gyújtsd egy gyertyát, és húzz magadnak egy kedves, megerősítő üzenetet a Modern Goddess kártyacsomagok egyikéből.

Modern Goddess kártyák a pippadu polcain

 

2023 március 06 — Orsi :)