A BIBS egy dán családi vállalkozás, mely immár 40 éve gyártja divatos, minimalista stílusú cumiait.
Biztonságos és praktikus kialakításuk miatt kórházak és védőnők ajánlják világszerte. A natúrkaucsukból készült cumifej formája és puhasága imitálja az édesanya mellét és támogatja a picik természetes szopizási reflexét.
A BIBS cumik BPA-, PVC- és ftalátmentesek.
A trendi, jól kombinálható színű cumikat megtaláljátok a pippadu webáruházban.

BIBS cumik a pippadunál!

Cseresznye vagy pillangó? Melyiket válasszam?

Ami a klasszikus cseresznye (BIBS Colour) és pillangó (BIBS Supreme) cumikat illeti, mindkettőnél a cumifej anyaga a legfontosabb: természetes, natúrkaucsuk, ami teljesen BPA-, PVC- és ftalátmentes. A következőkben a nálunk kapható cumik paramétereiről olvashatsz, amivel reméljük, tudunk segíteni a választásban.
Azt azonban ne felejtsd, igazából gyermeked fogja eldönteni, cumizik-e, és ha igen, melyik formát kedveli. Van, aki csak az egyiket, van, aki nem válogatós, és mindkettőt elfogadja. Utóbbi csöppségek kisebbségben vannak.

BIBS Colour – cseresznye cumifejjel

A klasszikus BIBS cumi kerek cumipajzzsal rendelkezik és cseresznye formájú cumifejjel. A cumifej természetes, natúrkaucsuk anyagból készül. Formája az édesanya mellét idézi. Védőnők ajánlják. Számos színben és három méretben elérhető.

Méretek:
1. méret: 0-6 hónapos korig
2. méret: 6-18 hónapos korig
3. méret: 18-36 hónapos korig

BIBS Supreme

A pillangó formájú palásttal rendelkező BIBS cumi lapos cumifejjel rendelkezik. Ez a szimmetrikus forma és a lapos cumifej a fogorvosok szerint hozzájárul a fogak és az állkapocs megfelelő fejlődéséhez. Szép színekben és két méretben elérhető.

Méretek:
1. méret: 0-6 hónapos korig
2. méret: 6-36 hónapos korig

2021 március 01 — Orsolya Lele
Keresőszavak: BIBS