@hantosbabett és a cumikérdés

Úgy gondolom, nagyon megosztó téma, hogy a baba kapjon-e cumit vagy sem. Én azt hiszem, egyik táborba se tartozom.
Mind a két kisfiamnál megpróbáltam, elfogadják-e: a babakelengyénkben több fajta, ajándékba kapott cumi is volt.
A nagyobbik rögtön elfogadta és nagy cumis is lett, a kisebbik viszont ameddig szoptattam, inkább csak az alváshoz igényelte, de akkor sem mindig.

Már első alkalommal olyat használtunk, aminek lapos volt a cumifeje, mivel a fiúk elfogadták, másikkal nem is próbálkoztunk.
A pippadu oldalra az Instagramnak köszönhetően találtam rá és itt láttam először a BIBS cumikat, amik rögtön megtetszettek. Rendeltem is egyet Nimródnak. Maga a dizájn nagy kedvencem, illetve mindenképp pozitív dolog számomra, hogy a cumifej natúrkaucsuk.

BIBS Supreme cumik a pippadunál @hantosbabett ajánlásával

Amit pedig még fontosnak tartok, hogy a pillangó cuminak lyukacsos a kialakítása. Hisz így sokkal jobban szellőzik és nem kell aggódnom, mikor lesz alatta a kisfiam arca piros.
Noel 3 éves kora után, mikor elkezdte az ovit, le is szokott a cumiról, Nimród viszont még csak 20 hónapos, és napi szinten használja. Igyekszem szoktatni hozzá, hogy csak alvásnál legyen nála, de még várunk négy rágófogra...
A cumi pedig megnyugtatja, emiatt nem erőltetem a dolgot.

A cumik cseréjére eddig nem igazán figyeltem, de a pippadu Instagram oldalán láttam, hogy 4-6 hetente szükséges lenne, és ezt tapasztaltam is, mikor a régi és az új cumikat egymás mellé tettem, majd láttam, hogy a régebbi megdagadt, illetve megnyúlt. Ezután erre is jobban figyelek! ;)

 

Érdeklődsz a BIBS cumik iránt? Kattints ide, és nézz szét honlapunkon!

2021 április 03 — Orsolya Lele
Keresőszavak: BIBS vélemények