A szem védelme minden korosztály számára kiemelten fontos legyen szó napfényes nyári napról, vagy épp verőfényes őszi pillanatról.
Egy minőségi napszemüveg véd a káros UV-sugaraktól, a vakító fénytől, széltől, pollentől, és bármilyen egyéb portól, ami a szemünkbe szállhat.

Mi az uniszex és innovatív Leosun baba- és gyerek napszemüvegek mellett tettük le a voksunkat ebben a kérdésben. Ahogyan Katalin hercegné is!
Idén a Wimbledoni teniszbajnokságra először látogatott ki Charlotte hercegnő, Katalin és Vilmos nyolcesztendős kislánya. Stílusos megjelenése mindenkit levett a lábáról: főleg a Leosun márka megálmodóját, és a szemüvegek tervezőjét, Kirsten Hartley-t, hiszen a hercegnő az ő napszemüvegét viselte ezen az alkalmon.

Tudd meg, miért!

Sarolta hercegnő Wimbledonban - Leosun napszemüvegek a pippadu polcain

A kép forrása: Leosun Kids

A Leosun napszemüvegek környezetbarát, extra könnyű, rugalmas, továbbá strapabíró anyagból készülnek.
A klasszikus, időtlen dizájnt polarziált UV400 lencsékkel egészítették ki, amik biztos védelmet nyújtanak a szemeknek minden évszakban. Ez az extra védelem azt jelenti, hogy a látható fény kevesebb mint 20%-át engedik át a lencsék és közel 100%-os védelmet nyújtanak a káros ultraibolya sugarak ellen.
Az innovatív technológiának köszönhetően a szemüvegek rendkívül strapabírók: a csuklópántok és a szemüveg szárai akár 90°-nál nagyobb szögben is hajlíthatók, így bátran odaadhatod gyermekednek, nyugodtan "nyüstölheti" kicsit ;)
A hihetetlen könnyű szemüvegek maximális kényelmet nyújtanak kis tulajdonosuknak, és akár évekig hű társak lehetnek. A Jamie napszemüvegeket 0-2 éves korban, a Casey fantázianévre hallgató szemüvegeket 3-8 éves korban, az Easton szemüvegeket pedig 5 éves kortól egészen 12 éves korig tudjátok használni.

Egy tipp szemüvegválasztáshoz:
Érdemes bevonni a kicsit is a választásba, hiszen, ha már eleinte is tetszik neki a kiegésztő, akkor szívesebben fogja hosszútávon is hordani, ami a szemvédelem szempontjából nagyon fontos.

Fedezd fel a Leosun napszemüvegeket a képre kattintva! 👇

Barna hajú kislány napszemüvegben a kamerába mosolyog - Leosun baba- és gyerek napszemüveg - pippadu
2023 július 24 — Orsolya Lele
Keresőszavak: Leosun pippadu értékek