Az éjszakai cumi lágyan foszforeszkál, így az édesanya és a baba is könnyen megtalálják a sötétben. Mi gyakran egyszerűen a szép álmok nagyköveteként hivatkozunk rá. Hiszen félálomban keresgélni a cumit a sötétben bizony senkinek sem jó móka.
Lássuk, hogyan lett a kisgyermekes családok kedvence a BIBS esti cumi kollekció!

Hogy nyugodtan alhasson a család

Ismerős az a helyzet, amikor sírásra ébredünk az éjszaka közepén és a cumi nyomtalanul eltűnt? Felkapcsoljuk a villanyt, míg keresgélünk, és a krokodil könnyek csak potyognak. A BIBS esti cumi alkotói is jártak ilyen cipőben, ezért megálmodták a cumit, ami lágyan foszforeszkál a sötétben. Az éjszakai cumit könnyű megtalálni a kiságyban, elejét véve a bánatos sírásnak és nyugtalan éjszakáknak, így baba és mama is kipihentebben ébredhet.

Hogyan működik a BIBS világító cumi?

Már a természetes napfény is aktiválja a cumi foszforeszkálást, de a maximális hatás elérése érdekében tartsuk a cumit 5-10 másodpercig fényforrás alá, így a cumink akár 8 órán keresztül tud foszforeszkálni.

Megbízható minőség babának és mamának 

A BIBS éjszakai cumik ugyanolyan kiváló minőségűek, mint minden BIBS cumi és 100%-ban biztonságosak a gyermekek számára. A BIBS biztonsági és minőségi szabványai hihetetlenül magasak, és minden cumi megfelel az EN 1400+A2 európai szabványnak. Ezért is ajánlják a BIBS cumikat a védőnők világszerte már 1978 óta.

Az éjszakai cumi foszforeszkáló hatását a világító pigmenteknek köszönheti, ami a cumi fogantyújában található. Hasonlóan a BIBS által használt anyagokhoz, a világító pigmentek is számtalan tesztelésen bizonyítottak, így maximálisan biztonságosak a babák számára. A pajzs és a világító rész is 100%-ban élelmiszerbiztos anyagból készül, és BPA-mentes.

Több cumifejjel a maximális kényelemért

A BIBS esti cumi feje több formában és anyagban elérhető, így segítve a kicsiket, hogy biztosan megtalálják a számukra legjobb választást. A cseresznye alakú, illetve lapos, szimmetrikus cumifej forma 36 hónapos korig elérhető, anyagát tekintve pedig választhatunk a természetes natúr kaucsuk és antiallergén szilikon fejek között.

Kattints a képre és ismerd meg a teljes BIBS esti cumi kollekciót! 👇

BIBS esti cumik

 

2023 október 06 — Orsolya Lele
Keresőszavak: BIBS