Mi vagyunk a pippadu!

A pippadu számunkra egy szívprojekt. 
De ez mit is jelent?

Szívprojekt alatt azt értjük, hogy mindannyian megtaláltuk ebben a kis vállalkozásban a szívünkhöz közel álló feladatot, amit nap nap után is szívesen, lelkesen, mosollyal az arcunk csinálunk.

◻️ Márti számára ez a kreatív alkotás, a kollekció tervezése, fejlesztése. Nálunk egy kollekció sosincs teljesen kész, mert Márti perfekcionista léte mindig felülírja a korábban hitt legjobb megoldást. Olyat szeretne alkotni, aminek ő is száz százalékosan örülne. Azt hiszem, ez a legjobb hozzáállás. :)

◻️ Zsófi egy igazi marketing mágus, Neki köszönhető, hogy ennyien ismertek minket. Ő szakmailag tud folyamatosan fejlődni a pippadunál – újabb és újabb módszereket tanul, hogy márkánkat minél több emberhez eljuttassa. Nála nem ritka, hogy munka után egy továbbképzésen vesz részt, majd hajnalba nyúlóan dolgozik a közös projekten.

◻️ Az első Márti a családban, anya pedig egy igazi energiabomba és elképesztően jólelkű is. Ő az, aki Mártival a kollekció kivitelezésén dolgozik, aki a turbánkákat készíti Nektek, és legtöbbször a csomagokat is összeállítja. Kedvenc élményem anya és a pippadu kapcsán az, amikor összeállít egy csomagot, és megmutatja nekem is, milyen szépen sikerült a csomagolás. A végleges lezárás előtt még kipróbálja, milyen élmény lesz Nektek kibontani a csomagot, amit küld. Én biztosan nagyon örülnék egy csomagnak anyutól.

◻️ A csapat férfi tagja Józsi, aki mint értékesítő, kapcsolattartó és egyensúly dolgozik a pippaduban. Egyensúly, mert ő mindenkit meghallgat, és próbálja az egyik gondolatait lefordítani a másiknak. Igazságtételről szó sincs, tényleges fordításra van szükség, mert a Lele-lányok igen temperamentumos egyéniségek. ;) Ha már jártatok Pici Piacon, apát mindig ott láthattátok velünk: vagy a kipakolásban segít, vagy a többi standnál beszélget. Azt hiszem, többen ismeritek őt, mint engem a Piacokról, olyan jó kis beszélőkéje van.

◻️ Aztán lennék én, Orsi. A pippadu egyik legfiatalabb tagja. Én a közösségi médiában tevékenykedem, válaszolok a kérdéseitekre, üzeneteitekre, és készítem a képeket, hogy elkápráztassalak Titeket. Számomra a pippadu rengeteg tanulási lehetőséget tartogat, és úgy érzem, folyamatos fejlődésre van lehetőségem egy olyan környezetben, ami támogat. Szeretek az energikus anyukámmal együtt dolgozni, néha le kell stoppolni, hogy ne pörögjön túl, de elég jól működünk együtt :)
A kedvenc részem az egészben, hogy mindig van valami új, valami különleges. Most például ez a blog-gondolat. Meglátjuk, mi lesz belőle :)

Szóval pippadu. ❤️
A család, az család. Nem egyszerű mindig együtt dolgozni, vannak összetűzések, és nehéz a családi kapcsolatokat sokszor félretenni, amikor munkáról van szó. Ám a nehéz pillanatok csak pár másodpercnek, percnek tűnnek, amikor egy-egy rendelés beérkezik, amikor egy csomagot összeállítunk, egy képeslapot megírunk, vagy éppen Instagramon válaszolunk.
Ezekért a pillanatokért megéri minden kis összetűzés.

Hamarosan egy évesek leszünk. 🎂 Nagyon sokáig tartana felsorolni, mennyi mindent tanultunk ennyi idő alatt. A legjobban viszont annak örülünk, hogy Ti itt vagytok velünk. 🧡

Terveink szerint különleges posztokkal érkezünk, reméljük, tetszeni fognak! 

2020 október 26 — Orsi :)
Keresőszavak: pippadu