Varázslatos mindennapok a Modern Goddess kártyákkal
Ismerkedj meg Tinával, a Modern Goddess márka alapítójával,
és tudj meg többet a különleges kártyacsomagokról!

Először Instagramon találkoztam a kártyákkal. Már a képeken érződött az energiájuk, az a szeretet, odaadás és tudás, amivel készültek. Aztán röppent fel a hír, hogy Gyerekkártyák is érkeznek, és valami sugallat hatására megmutattam Mártinak a Modern Goddess oldalt. Aztán már az egész család Tina gondolatait olvasta, és saját kártyáinkat nézegettük, forgattuk. Éreztük, hogy ezeket az értékes csomagokat szeretnénk a pippadu polcaira is elhozni.
A Modern Goddess kártyák három különleges szakaszában segítenek az életünknek. Megálmodójuk Zágoni Bettina, Tina. A gyönyörű grafikával, szeretettel rajzolt kártyák és megírt gondolatok irányt mutatnak, támogatnak, támaszt nyújtanak és erősítenek.

Mielőtt részletesebben beszélnénk a kártyákról, mesélnél kicsit arról, Tina,
hogyan indult a Modern Goddess?
A Modern Goddess egy bejegyzéssel indult az instagramon, amit az az érzés hozott, hogy valamit tennem kell! 2020 március 15-én egyszer csak rám ömlött az összes hír a covidról. Elárasztott, megbénított, félelemmel töltött el az ismeretlen. Gondoltam a lányomra, magunkra, a szeretteimre, és gondoltam minden nőre, aki épp gyermeket vár vagy szülni készül. Egyszerűen nem tudtam nem velük érezni. Gyermeket hozni a világra mindig hatalmas bizalom, bizalom a jóban, a legjobban, az ismert világban. De ez az új világ ismeretlen volt. Amikor eláraszt a kétség, a félelem, az érzés, hogy csak egy csónak vagyok az óceánon, akkor engedem el leginkább az irányítást. Ilyenkor kikapcsol minden, elengedem a kishitűségem, elengedem a saját életem dolgait, és végtelen hittel és teljes bizalommal fordulok a Jóhoz, a reményhez, és egyetlen dolog mozgat, hogy segítsek. Ilyenkor biztos vagyok benne, hogy segíteni tudok, hogy van mit adnom mindenkinek, hogy szükség van rám. Ilyenkor azt érzem, nem maradhatok tétlen, ha az esély megvan rá, hogy tettemmel egyetlenegy embertársamnak is segítek. Így lett az első poszt, így lett az instagram oldal a semmiből, így lett a Modern Goddess. Egy nap alatt, egy döntésből.

Hogyan születtek meg a kártyacsomagok? Egy gondolat, vagy a hozzá készült grafika, kép készült el először?
Az én erősségem, hogy képes vagyok pozitív megerősítésekkel jobbá tenni az életemet. Így volt ez már fiatal lány koromban, és így volt ez akkor is, amikor a saját szülésemre készültem. Abban az időben is rengeteg megerősítő mondattal vettem körül magam. Amikor 2019-ben elkezdtem rajzolni ajándékképp a barátnőmnek, akkor is először azt fogalmaztam meg, amit átadni szeretnék neki, amiben szeretném, ha látná az erejét és képességeit, és utána készültek el hozzá a rajzok. A kártyák már tudatos tervezése is így zajlott. Kitettem egy hatalmas kartonpapírt otthon az egyik szekrényre és oda gyűjtöttem azokat a megerősítéseket, amiket esszenciálisnak tartottam. Majd ez szűkült le 52 megerősítő mondatra, és ezt követően készült el hozzá az a rajz, ami úgy éreztem tükrözi a kártyán olvasható mondatot.

Vannak kedvenc kártyáid, képeid, üzeneteid a kártyacsomagokban?

Mindig mások az épp aktuális kedvenceim. Úgy érzem ezek a mondatok bennem is mélyebbre és mélyebbre jutnak az évek során, és folyton újabb és újabb arcukat mutatják. Aktuálisan ezeket emelném ki:

A testem dolgozik, a babám dolgozik (Várandósság és Szülés kártyacsomag) – ezt én csodálatosan megéltem és tudatosítottam a szülés alatt. Jó volt belehelyezkedni ebbe a tudásba, hogy a szülés az anya és a gyermek közös munkája, amiben mindketten kompetensen és a maguk szerepe szerint vesznek részt. Jelenleg az életemben ezt úgy fordítom le, hogy az én lelkem, életem és misszióm is dolgozik, és a világ is teszi a dolgát körülöttem, és egymásra hangolódva valami különleges születhet, épp úgy, ahogy egy gyermek.

Több vagyok, mint csak anya, de életem ezen szakaszában ez most legfontosabb szerepem (Gyermekágy és Anyaság kártyacsomag) – az én kislányom jelenleg 4,5 éves, és az elmúlt másfél évben éreztem már igazán, hogy kibontakozhatok az anyaságon túl más szerepeimben is. Nagyon élvezem, nagyon jó érzés, és mindemellett mérhetetlenül büszke vagyok magamra és értékelem, hogy az első három évében igazán megengedtem magamnak, hogy az anyaság legyen az életem legnagyobb tortaszelete. Rengeteget tanított nekem az életről, önmagamról, hogy megengedtem magamnak, hogy feloldódjak az anyaságban. Újra szembe kellett néznem a Ki vagyok én? kérdéssel, és egy ponton megengedni azt a választ is, hogy senki. Ez a jó értelemben vett megsemmisülés, feloldódás lehetőséget adott más szemszögből nézni magamra és új utakat találni.

Sok jó szív együtt csodákra képek (Gyerekeknek szóló kártyacsomag) – nagyon hiszek a jóság erejében, a jó emberek világot formáló erejében. Szeretném, ha ezt minél többen és minél többször átélnénk, hogy olyan mélyre íródjon belénk és a leszármazottainkba, hogy baj, nehézség esetén már ösztönös válasz legyen a közösségtől való segítségkérés.

Mi volt az első érzésed, gondolatod, amikor először megkerestünk a közös ajándékcsomagok ötletével?
A Pippadu instagram oldalát már követtem egy ideje, amikor megkerestetek, és mindig nagyon tetszett a letisztult, mégis melegséget árasztó megjelenés, amivel a márkátokat képviseltétek ezen a felületen, és az, hogy egy szívvel-lélekkel működő családi vállalkozás vagytok. Örültem a megkeresésnek! Orsi személye pedig különösen kedves lett nekem.

Kiknek ajánlanád szívesen a Modern Goddess × pippadu ajándékcsomagokat?
Ajánlom mindazoknak, akik szeretnek szépet és egyben hasznosat is ajándékozni szeretteiknek. Úgy gondolom, hogy ezek a tartalmukban és megjelenésükben is igényes ajándékcsomagok igazán szívekig tudnak hatolni.

Fedezd fel a Modern Goddess termékeket ide kattintva a pippadu polcain!

2023 április 14 — Orsolya Lele